Bestuur

Het bestuur van de Pelibar fungeert op vrijwillige basis, hier krijgen we dus slechts een kleine compensatie voor! Het idee erachter is dat je een hoop van je bestuurstijd leert en dat deze zeer veelzijdige ervaring erg goed staat op je CV. Als bestuurslid krijg je te maken met heel veel verschillende zaken; zo onderhoud je contact met bijvoorbeeld de gemeente, DUWO, het beheer en de bewoners van de Pelikaanhof en natuurlijk alle bargasten en barkeepers. Verder leer je ook veel nieuwe dingen; hoe het rookbeleid nu precies in elkaar zit, welke regels er voor stichtingen gelden, hoe de inkopen worden gedaan, hoe het elektriciteitsnet in elkaar zit en hoe bijvoorbeeld een barkeepersrooster in elkaar wordt gezet. Al met al zeer uit elkaar lopende informatie en vaardigheden die een brede kennis oplevert.

Kenmerkend voor het Pelibestuur is dat de bestuursleden niet tegelijkertijd aftreden. Daarom is het bestuur altijd benieuwd of er mensen zijn die interesse hebben in het vervullen van een bestuurstaak. Mocht het jou leuk lijken om een bestuursfunctie te vervullen bij de Pelibar, kan je gerust het hele jaar door contact met ons opnemen!

Voorzitter – Colin Casey
voorzitter@pelibar.nl
De voorzitter moet het overzicht behouden over de bar, delegeert taken en is het aanspreekpunt voor onder andere de SLS en de gemeente Leiden.

Secretaris – Kayleigh Herbrink
secretaris@pelibar.nl
Hoofdtaken van de secretaris zijn onder andere het notuleren bij vergaderingen, het verzorgen van de post, het regelen van geluidsontheffingen en het afhandelen van (zaal)reserveringen.

Penningmeester – Victor Shikh Khamis
penningmeester@pelibar.nl
De financiële administratie, de prijzen en de begroting vallen onder de verantwoordelijkheid van de penningmeester.

Barcommissaris – Kayleigh Herbrink
barco@pelibar.nl
De barcommissaris is het aanspreekpunt voor (aspirant) barkeepers. Het barkeepersrooster en de inwerkbeurten van nieuwe barkeepers worden door deze commissaris geregeld.

Inkoopcommissaris – Suzanne Klok
inkoop@pelibar.nl
De inkoop van drank, snacks, en alle andere barbenodigdheden wordt verzorgd door de inkoopcommissaris.