EL CID 2016

Op 15 augustus gaat de EL CID week weer van start, en wat is nu een betere plek om die te vieren dan de Pelibar? Ook dit jaar hebben we weer een geweldig programma. Moet je bij zijn!

Op maandag is het voorzittersdebat als vanouds ook in de Pelibar te bewonderen op groot scherm. Zak weg in een bank en geniet onder genot van een drankje.

Op dinsdag vindt de legendarische Asian Night plaats. Traditiegetrouw organiseren we deze in samenwerking met het Duivelsei, SVS en Tanuki. Geniet van Oosterse hapjes en drankjes, laat je zangtalent zien met karaoke of daag je vrienden uit tot een DDR Dance Battle!

Op woensdag staat de kroegentocht op het programma en uiteraard is de Pelibar ook dit jaar weer van de partij. Onze beerpong tafel zal klaar staan om iedereen in de stemming te krijgen.

Donderdag feesten we na het LEF natuurlijk in de Pelibar gewoon door! Als hoogtepunt van de week kun je in de Pelibar genieten van een heuze Freak Show met om 23:00 een optreden van The Lying Dutchman, freakshow illusionist en Miss Fairy Morgaine, burlesque danseres. Samen zullen zij je versteld staan en de grenzen van wat jij mogelijk acht verleggen.

Op vrijdag sluiten we de week af met een avond 1001 nachten stijl. Klaar met alle drukte van de week? Zweef weg in één van onze banken en kom geniet in onze make-shift shisha lounge.

flyer versie website