Openingstijden

Reguliere openingstijden

Maandag 19:00 – 01:00
Dinsdag 20:00 – 01:00
Woensdag 20:00 – 01:00
Donderdag 20:00 – 01:00
Vrijdag 20:00 – 01:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Buiten openingstijden

Voor zaalhuur en feesten is het voor Pelikaanhofbewoners mogelijk om in het weekend of buiten reguliere openingstijden de bar te openen. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

Deurbeleid

In het geval dat de deur gesloten is, mag deze alleen worden geopend door een Pelibar-medewerker. Indien de deur wordt geopend door een ander persoon om mensen binnen te laten worden, behouden wij het recht om alle betrokkenen uit de bar te verwijderen.

In verband met (brand)veiligheid mogen er niet meer dan 100 personen tegelijk in de Hoofdzaal zijn. Zodra deze maximale capaciteit is bereikt, zullen wij de deur sluiten en een ‘één-in-één-uit’-beleid handhaven.

Overlast?

Wij doen ons uiterste best om te voorkomen dat onze bezoekers voor overlast zorgen. Als je zeker bent dat geluidsoverlast van Pelibarbezoekers komt, bel dan eerst naar 071 512 8922.

Soms is het echter rumoerig in de bar en in combinatie met een slechte verbinding, komt het voor dat de barkeeper de telefoon niet hoort. Is dit het geval? Stuur ons dan een bericht via onze Facebookpagina, wij krijgen dan een melding en kunnen de barkeeper op de hoogte stellen.

Deze blogpost is ook beschikbaar in het English.