Het Kleintje

Het Kleintje

Het Kleintje is een kleine zaal met een capaciteit van ongeveer 20 personen. Deze zaal wordt regelmatig afgehuurd door mensen die in een privéruimte hun verjaardag of afstuderen willen vieren. Wil je je feest helemaal besloten houden? Dat kan, in deze zaal is namelijk een eigen bar aanwezig! Voor een verhoogde omzetgarantie óf € 8 per uur regelen wij een extra barkeeper voor je, zodat je niet naar de hoofdzaal hoeft om je drankjes te halen.

Huur van het Kleintje is alleen mogelijk voor bewoners van het Pelikaanhof en/of organisaties die studenten bij hun evenementen betrekken.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de zaal te huren:

Huurprijs voor één avond € 25,00

OF

Omzetgarantie zonder barkeeper* € 50,00
Omzetgarantie met barkeeper* € 100,00

* De omzetgarantie is het minimale bedrag dat aan consumpties besteed dient te worden. Als je de garantie haalt, betaal je geen huur. Wordt dit bedrag niet gehaald, dan wordt het restant in rekening gebracht. 

Huren buiten openingstijden?
Het Kleintje buiten openingstijden huren is mogelijk. Voor slechts € 8,00 per uur extra opent de bar speciaal voor jou en je gasten!

Zaalhuur voorwaarden
Hier
 vind je de zaalhuur voorwaarden die gelden voor Het Kleintje.

Agenda
In de agenda hieronder kun je zien op welke dagen Het Kleintje nog beschikbaar is. Datum vrij? Neem contact met ons op door middel van het contactformulier.

Deze blogpost is ook beschikbaar in het English.